Execution only

Zelf een keuze maken uit de offertes zonder eerst een adviseur te raadplegen, kan vaak een verstandige keus zijn. Bij ons heet dit ‘execution only’. Wij verzorgen dan alleen de administratieve afhandeling van de lening in samenwerking met de verschillende kredietverstrekkers.

Wanneer is execution only voor u geschikt?

  • U heeft goed inzicht in uw eigen inkomsten en uitgaven;
  • U heeft voldoende kennis van financiële producten (tip: kennistest via www.vfn.nl/kennistest-consumptief-krediet);
  • U begrijpt de verschillende vormen van krediet.


Zo werkt execution only

  • Vraag uw offerte aan via ons aanvraagformulier op de site. U geeft het bedrag door, de gewenste looptijd, etc. En vult het aanvraagformulier zo volledige mogelijk en eerlijk in.
  • Is uw voorlopige aanvraag goedgekeurd, dan ontvang u van ons de beste (voordeligste) offerte van een betrouwbare aanbieder. Wij doen zaken met Greenloans, Interbank, Defam, Qander en NN.
  • U bepaalt zelf welke looptijd past bij het door u aangeschafte product. Dit wordt door ons verder niet gecontroleerd
  • U ontvangt geen voorstel / advies inzake eventuele betalingsbeschermers (Overlijden/Arbeidsingeschiktheid/Werkeloosheid). Wenst u dit wel dan dient u dit expliciet bij ons aan te geven.

Dit kost execution only
Een lening afsluiten op basis van execution only is kosteloos. Wij ontvangen namelijk van de aanbieder een vergoeding voor onze dienstverlening. Als u de rente van je lening heeft betaald, heeft u ook betaald voor onze dienstverlening.

Wij raden u aan de overeenkomst en de algemene voorwaarden van de krediet verstrekker altijd goed door te lezen.

Nog niet helemaal zeker van uw zaak ? Neem gerust contact met ons op.

Anders kunt u via de button direct aanvragen.